Stuur een bericht

info@incendio.nl

 Openingstijden

08:00 - 18:00

Missie & Visie

Onze missie is het leveren van hoogwaardige brandbeveiligingsadviezen. Wij stellen onze opdrachtgevers hiermee in staat om op eenvoudige wijze inzicht te hebben in de aanwezige brandveiligheidsrisico’s en welke maatregelen noodzakelijk zijn om deze risico’s te beperken.

Onze adviezen staan garant voor praktische, werkbare en duurzame oplossingen welke tevens invulling geven aan de gestelde doelstellingen. Op deze manier leveren wij onze bijdrage aan een verantwoorde en gefundeerde brandveilige omgeving.

Onze visie:
Voor een brandveilige omgeving is iedereen zelf verantwoordelijk. De mate van brandveiligheid en hoe dat wordt bereikt, is voor iedereen verschillend. Ook de omgeving verandert in de loop der jaren. Wij zijn gericht op het beantwoorden van brandbeveiligingsvraagstukken en het verzorgen van trainingen, vertaald vanuit een sterk kennisgedreven achtergrond. Iedere training of advies leidt weer tot nieuwe inzichten. Ook het rendement van de onderneming is bedoeld om onze kennis verder te verrijken door het volgen van opleidingen en verrichten van onderzoek. Op deze manier waarborgen wij onze kwaliteit van dienstverlening en onze bijdrage aan een verantwoorde en gefundeerde brandveilige omgeving.

Incendio, Create a Fire Safe Environment!