Stuur een bericht

info@incendio.nl

 Openingstijden

08:00 - 18:00

Ons Team

Ons team bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers met integrale kennis over brandveiligheid en een klantgerichte kijk op het vak. We gaan samen voor het beste resultaat.

Leer ons kennen en neem gerust vrijblijvend contact op.

Niels

Niels Schoots

(+31) 6 27399276 | niels@incendio.nl

Brandveiligheid is mijn passie. Preventief als adviseur en repressief als vrijwillig brandweerman. Door mijn ervaring kan ik onafhankelijk en deskundig advies geven om te komen tot dé beste oplossing. Die werkbaar is voor alle stakeholders.

Specialisaties: vast opgestelde brandblus- en beheersystemen (zoals sprinkler-, watermist-, blusgas-, blusschuimsystemen en blusmonitoren)

Tevens:
- Gastdocent Brandpreventie Academy – Brandblusinstallatie
- Brandmeester Bevelvoerder (Veiligheidsregio Gelderland-Zuid – Post Tiel)

Gert-Incendio

Gert Hovestad

(+31) 6 11461012 | gert@incendio.nl

U kunt mij alles vragen over bouwregelgeving en gelijkwaardigheden in brandveiligheid. Mijn ambitie is om klanten te helpen. Door meer dan 12 jaar ervaring bij de brandweer kan ik deskundig advies geven over uw brandveiligheidsvraagstukken. Mijn specialisaties zijn Bouwregelgeving en gelijkwaardigheden.

Specialisaties: bouwregelgeving en gelijkwaardigheden

 

Gert-Incendio
Stefan

Stefan Elfes

(+31) 6 21134808 | stefan@incendio.nl

Ieder bedrijf en gebouw is anders, brandveiligheid kent geen standaardoplossing. Ik heb zowel ervaring aan de kant van de installateur (ontwerp en uitvoering) als aan de zijde van een inspectie-instelling. Hierdoor kan ik iedere klant goed adviseren in een werkbare beveiliging die past binnen de kaders van wet- en regelgeving.

Specialisatie: sprinklersystemen.

Willem

Willem Plaisier

(+31) 6 15668534 | willem@incendio.nl

Met meer dan 15 jaar praktijkervaring als inspecteur van brandbeveiligingsinstallaties, kan ik in de uitvoering in één oogopslag kwaliteit onderscheiden. Mijn uitdaging is uitgangspunten bepalen die de veiligheid waarborgt en in de praktijk voor gebruiker en eigenaar werkbaar zijn.

Specialisaties: RWA- en brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Willem
Rob

Rob Verbiest

(+31) 6 52003295 | rob@incendio.nl

Ervaren adviseur op het gebied van (brand)beveiligingsinstallaties, zowel brandtechnisch als qua regelgeving. Ondersteuning van klanten en / of collega’s bij complexe objecten en installaties en het vastleggen van de uitgangspunten. Door sterke affiniteit met (brand)regelgeving goed in staat om het voortouw te nemen in de afstemming met gebruiker, overheid, verzekeraars en andere betrokken partijen.

Specialisaties: brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Tevens gastdocent HIT-E (Avans+) en projectteringsdeskundige OAI (Soba).

Martijn

Martijn van Grunsven

(+31) 6 11 38 44 04 | martijn@incendio.nl

Dé uitdaging in mijn werk is maatwerk leveren voor iedere klant en op zoek gaan naar de beste oplossing. Daarvoor is het soms noodzakelijk om de gebaande paden te verlaten en gelijkwaardigheid te onderbouwen.

Specialisaties: vast opgestelde brandblus- en beheersystemen.

Martijn
Jeroen

Jeroen Kaper

(+31) 6 23315291 | jeroen@incendio.nl

U bent gebaat bij een klantgerichte risico- en oplossingsgerichte aanpak bij uw brandveiligheidsvraagstuk. Want u heeft vrijheid nodig om uw bedrijfsproces uit te voeren, zonder dat dit afdoet van de noodzakelijke veiligheid. Ik wil in dit proces iedere klant ontzorgen, van ontwerp tot oplevering en beheer.

Specialisatie: projectmanagement.

Matthijs

Matthijs Hardeman

(+31) 6 11869606 | matthijs@incendio.nl

Mijn passie is klanten weloverwogen keuzes te laten maken door op strategisch niveau inzicht te geven in de kern van het brandveiligheidsprobleem. Ik help vervolgens de klant in het vinden van de beste oplossing. Dit doe ik door mijn betrokkenheid en sterk analytisch vermogen. Mijn missie is dat het resultaat werkbaar is voor alle betrokken partijen maar zeker ook de veiligheid waarborgt. Hier sta ik voor.

Specialisaties: risico-analyses,  brandveiligheidsconcepten, vast opgestelde brandblus- en beheersystemen en op- en overslag van gevaarlijke stoffen (PGS).

Tevens:
- Docent Masterclass brandblusinstallaties - Brandpreventie Academy
- Diverse trainingen op maat

 

 

Matthijs
Chris

Christiaan Huijbreghs

(+31) 6 11869600  chris@incendio.nl

De preventieve- en repressieve kant van brandveiligheid dichter bij elkaar brengen is voor mij dé uitdaging. Ik ben een gedreven en energieke brandveiligheidsexpert. 

Specialisaties: risico-analyses,  brandveiligheidsconcepten, vast opgestelde brandblus- en beheersystemen en op- en overslag van gevaarlijke stoffen (PGS).

Tevens:
- Gastdocent Post HBO - Fire Safety Engineering (SKB/IVF)
- Gastdocent Post HBO - HIT-W (Avans+)
- Voorzitter Werkgroep C (Deskundigenpanel VBB-systemen – Het CCV)
- Officier van Dienst (Veiligheidsregio Utrecht)
- Diverse trainingen op maat

Martin

Martin van Herk

(+31) 6 16951369 | martin@incendio.nl

Ik ben de bruggenbouwer tussen publieke partijen (omgevingsdiensten, gemeenten en veiligheidsregio's) en private partijen (ontwikkelaars, gebouweigenaren, architecten en adviseurs). Met 12 jaar ervaring bij de overheid heb ik veel kennis opgedaan over vergunningverlening en bouwregelgeving. Door mijn netwerk weet ik altijd deuren te openen en resultaat te behalen.

Specialisaties: bouwregelgeving, gelijkwaardigheden en brandbeveiligingsinstallaties.

Martin
Sieger

Sieger van Helden

(+31) 6 41635566 | sieger@incendio.nl

30 jaar ervaring in brandveiligheid. Eerst als vrijwilliger de repressieve praktijk gezien en het effect van brand. Het is voor mij dé uitdaging om te beoordelen of brandwerende voorzieningen op de juiste wijze zijn aangebracht en onderhouden.

Specialisaties: bouwregelgeving, gelijkwaardigheid en brandbeveiligingsinstallaties.

image012

Ron koot

(+31) 6 86818333 | ron@incendio.nl

Mijn passie is om samen met de opdrachtgever de beste oplossing te bieden voor het brandveiligheidsprobleem.
Ik ben technisch onderlegd en heb 20 jaar projectleiderservaring. Hierdoor ben ik in staat projecten te beheersen en resultaat te behalen.

Specialiteit: vast opgestelde brandblus- en beheersystemen.

image012